Een taxi nodig in of rondom Schiedam?

Voordelige taxiritten in en rondom Schiedam boek je bij Botlek Taxi. Met onze luxe en moderne auto’s zorgen wij ervoor dat uw rit zo comfortabel en veilig mogelijk is. Al onze auto’s voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen en onze professionele chauffeurs hebben veel ervaring. Zo stapt u met een veilig gevoel de auto in en kunt u vertrouwen op een prettige rit.

Stipt op tijd met taxi Schiedam

Veilig van A naar B is het allerbelangrijkste uitgangspunt. Maar natuurlijk is het ook prettig als u op tijd op uw bestemming aankomt. Daarom doen wij ons uiterste best om altijd stipt op tijd te zijn wanneer u een rit bij ons boekt. Natuurlijk kan het onverhoopt toch voorkomen dat er vertraging is in onze planning. Het verkeer is namelijk niet te beïnvloeden. Mocht dit het geval zijn, dan zal de betreffende chauffeur zijn uiterste best doen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen om dit te laten weten.

Persoonlijke aandacht

Om de taxirit en de ervaring eromheen goed te laten verlopen focussen wij echt op een persoonlijke aanpak. Heeft u vragen of onduidelijkheden? Aarzel niet om ze te stellen. Dat u een fijne rit bij ons heeft is voor ons van hoge waarde en wij proberen u altijd zo goed en volledig mogelijk te helpen bij uw vragen of onduidelijkheden. Onze chauffeurs zijn er voor u wanneer u vragen heeft of gewoon een gezellig gesprek wilt voeren tijdens de rit.

Betrouwbare en veilige taxi Schiedam

De chauffeurs van Botlek Taxi hebben veel ervaring. Elke chauffeur bij ons streeft naar een hoge kwaliteit. Natuurlijk heeft ook elke chauffeur bij Taxi Schiedam de benodigde certificaten en kwalificaties. Gaat u binnenkort op vakantie, moet u naar het buitenland voor uw werk of moet u voor een andere reden op Schiphol zijn? Geen probleem! Want wij bieden naast reguliere taxidiensten ook voordelige transfers van en naar Schiphol aan.