Zoekt u een Taxi in Rotterdam of omgeving?

Bij Taxi Rotterdam boekt u voordelige taxi ritten binnen en rondom Rotterdam. Wij bieden u een veilige rit naar uw gewenste bestemming. Wij beschikken over luxe en moderne auto’s om de rit zo comfortabel mogelijk te maken. Natuurlijk voldoen al onze auto’s aan de wettelijke veiligheidseisen en hebben onze chauffeurs de nodige werkervaring om u veilig te vervoeren. Reserveer eenvoudig een Taxi in Rotterdam online.

Op tijd op uw bestemming met Botlek Taxi

Wij vinden het heel belangrijk om op tijd te rijden en u zo snel mogelijk van A naar B te brengen. Dit betekent dat wij stiptheid hoog in het vaandel hebben staan en ons altijd aan de afgesproken tijden houden, zodat jij op tijd op je afspraak komt. Het kan natuurlijk voorkomen dat wij vertraagd zijn in verband met file. Als dit het geval is doen wij ons best om dit zo snel mogelijk aan u te laten weten.

Op elke vraag een passend antwoord

Kwaliteit en een persoonlijke aanpak is voor beiden partijen heel fijn en dit nemen wij ook erg serieus. Wij willen jou een veilige, maar vooral ook prettige rit aanbieden en zorgen voor een fijne ervaring met taxi Rotterdam. Dit betekent ook dat u met al uw vragen en onduidelijkheden over onze ritten en auto’s bij ons terecht kan. Wij helpen u zo goed mogelijk bij het beantwoorden van uw vragen.

Betrouwbaar en veilige ritten

De chauffeurs bij Botlek Taxi zijn allemaal zelfstandige & gekwalificeerde chauffeurs met veel ervaring. Elke chauffeur bij Botlek Taxi beschikt over de nodige opleidingen en certificaten en een hele hoop ervaring. Wij willen u de best mogelijke service aanbieden en zorgen dat u met een goed gevoel bij onze chauffeurs in de auto stapt.