Taxi nodig in Botlek of omgeving?

Bij Botlek Taxi boekt u voordelige taxiritten in Botlek en omgeving. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u uw bestemming op een veilige manier zal bereiken. Het wagenpark van onze Taxi’s bestaat uit luxe en moderne auto’s, om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Onze auto’s voldoen allemaal aan de wettelijk vastgestelde veiligheidseisen.

Met Botlek Taxi mist u nooit meer een afspraak

Stiptheid vinden we bij onze Taxi service zeer belangrijk. We doen altijd ons uiterste best om ons aan de afgesproken tijden te houden en willen niets liever dan u op tijd op de gewenste locatie ophalen en afzetten. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat er bijvoorbeeld file is waardoor wij het niet kunnen waarmaken om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn, dan zullen we dit zo spoedig mogelijk laten weten.  

Een antwoord op alle mobiliteitsvragen

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat u een persoonlijke aanpak en kwaliteit van ons verwacht. Dit nemen wij dan ook heel erg serieus. Naast een zeer comfortabele en veilige rit willen we ook graag dat uw algehele ervaring die u aan ons overhoudt goed is. Onze chauffeurs staan altijd voor u klaar. Gewoon een gezellig gesprek tijdens de rit? Of een antwoord op al uw vragen over bijvoorbeeld de verschillende diensten die we aanbieden? We helpen u graag.

Veilig en betrouwbaar

Onze chauffeurs zijn gekwalificeerde en zelfstandige taxichauffeurs. Zij hebben veel ervaring in het vak. Elke chauffeur beschikt over de vereiste opleiding(en) en certificaten. Naast stiptheid vinden wij betrouwbaar- en veiligheid ook onwijs belangrijk. Daarom doen wij allemaal ons stinkende best om u met een goed gevoel en volledig tevreden op uw bestemming af te zetten. Naast de standaard taxidiensten die u van ons gewend bent, bieden wij ook zeer scherp geprijsde taxiritten van en naar Schiphol aan.