Krimpen aan de Ijssel Hamburg Airport Taxi

24/7 airport service airport service

010-6666606 010-6666606

Hamburg Airport Taxi

BOTLEK Taxi Krimpen aan de Ijssel is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in voordelig taxivervoer van en naar Hamburg Airport vanuit Krimpen aan de Ijssel en omgeving. Onze Hamburg Airport Taxi service staat 24/7 tot uw beschikking om u voordelig en comfortabel naar Hamburg Airport te vervoeren.

TEL: 010-6666606

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor al uw bestellingen, reserveringen en vragen. U kunt ons bereiken op ons vertrouwde telefoonnummer: 010-6666606. Ook bereikbaar via Whatsapp op hetzelde nummer 010-6666606. BOTLEK TAXI  is 24/7 bereikbaar voor u!

Online Klantenservice

Onze online klantenservice, is 24 uur per dag bereikbaar voor u. Op al uw online reserveringen ontvangt u 10% korting! Uiteraard kunt u vrijblijvend online een offerte, prijsopgave of advies opvragen, onze klantenservice helpt u graag met al uw vragen.

Naar Hamburg Airport

Voor al uw vervoer naar Hamburg Airport kunt u vetrouwen op de professionele Airport Taxi service van BOTLEK Taxi. Wij houden voor u de vluchtgegevens en de omstandigheden op de weg nauwkeurig in de gaten zodat u ten alle tijden op tijd arriveert.

Van Hamburg Airport

Zodra u aankomt op Hamburg Airport staat uw chauffeur op u te wachten op het vooraf afgesproken meetingpoint. U kunt uw chauffeur eenvoudig herkennen aan het bordje, waarop uw naam en het BOTLEK Taxi logo staat.

Hamburg Airport Viceversa

Indien u door BOTLEK Taxi viceversa naar Hamburg Airport reist zorgen wij er voor dat u, ter makkelijke herkenning indien gewenst, dezelfde chauffeur krijgt toegewezen. Bovendien ontvangt tevens 10% extra korting!

Hamburg Airport Taxi

Voor al uw taxivervoer van en naar Hamburg Airport kunt u 24/7 rekenen op de betrouwbare Hamburg Airport taxi service van Botlek Taxi.
Voor iedere Hamburg Airport transfer bieden wij het juiste voertuig voor u en uw bagage, en uiteraard een ervaren gecertificeerde chauffeur.
BOTLEK Taxi biedt op al haar diensten voordelige tarieven aan waardoor u gegarandeerd nooit teveel betaald.
Tevens bieden wij desgewenst vooraf een vaste prijs aan zodat u precies weet wat u achteraf moet betalen.

 

24

uur per dag

Hamburg Airport Taxi Zakelijk

Voor al uw zakelijk vervoer van of naar Hamburg Airport staat BOTLEK Taxi 24/7 voor u of uw clienten klaar.
Voor al onze zakelijke oplossingen geldt dat uw vervoer altijd 10 minuten vooraf aanwezig is.
Zoals u van ons mag verwachten bieden wij moderne voertuigen en is uw chauffeur gepast gekleed.
Naast ”rijden op rekening” kunt u tevens achteraf betalen per factuur of  iedere andere vorm van betaling.

98%

klant tevredenheid

Airport Taxi

De Hamburg Airport Taxi service  van BOTLEK Taxi biedt u de gelegenheid om onbezorgd en voordelig naar Hamburg Airport te reizen.
Of u nu van of naar Hamburg Airport reist, wij houden te allen tijden uw vluchtgegevens nauwkeurig in de gaten.
Ook als uw vlucht is geannuleerd, uitgeweken of vetraagd is, wij houden u op de hoogte en gaan op zoek naar de gepaste oplossing.
Reserveer nu online of telefonisch en ontvang korting tot wel 60%!

365

dagen per jaar

© Copyright 2017 BOTLEK TAXI • Alle rechten voorbehouden
Bel Ons!